Efter regn kommer sol

25.03.2020

Kära vänner, kunder, läsare....vi sitter alla i en svår situation idag. Covid-19 har slagit ner som en bomb och orsakat så mycket lidande och sorg. Många har drabbats av fullständig panik och kommer kanske inte våga gå utanför dörren förrän fram till sommaren. En del bryr sig inte alls, utan försöker leva vidare som vanligt. Världen över ser vi hur människor ändå försöker hitta små glimtar i vardagen, som alla sånger från balkongerna i Italien, applåderna i Sverige för vår fantastiska vårdpersonal. På facebook skapas grupper som vill hjälpa till, fixa ärenden, handla åt våra äldre och bistå på olika sätt med sådant som behövs. Många visar sina allra bästa sidor vilket värmer när allt tycks se väldigt mörkt ut. 

I denna Coronatid kämpar också företagen med att överleva. Många kommer inte att klara sig, några kommer få stora problem ett bra tag framöver. Konsekvenserna av denna pandemi kan vi nog inte ens föreställa oss idag.  

Många har frågat mig hur vi på Body&Bling ställer oss till allt detta?

Jag och mina kollegor har valt att fortsätta arbeta som vanligt. Vi har gjort vissa förändringar i våra rutiner för att ni ska vara så säkra som möjligt. Vi litar också på våra kunder, på att ni är fullt friska och utan symptom när ni besöker oss. Självklart stannar vi hemma om vi själva misstänker eller känner av några som helst symtom. Vi har aldrig mer än 1 kund i taget och vi ber er såklart att inte ta med vänner i dagsläget. Handsprit finns tillhands och även munskydd om man skulle önska detta. 

Till alla er vänner, kunder, läsare som är i riskgruppen;  Jag tänker på er varje dag och hoppas och ber att ni ska få vara friska och krya❤Till er som stöttat oss genom denna tuffa tid vill jag bara tacka från djupet av mitt hjärta❤Varje liten sak, som att dela inlägg på facebook, skriva en liten recension om ditt besök, eller om något du tycker om hos oss hjälper oss att hålla igång. Vi erbjuder även hemleverans/post av produkter om man saknar något💌

Jag har idag även gått en E-utbildning i "Kunskap om covid-19"                                          skapad av Karolinska Institutet. Syftet med denna utbildning är att stärka beredskap och ge kunskap om de viktigaste principerna och utmaningarna i arbetet med att förhindra spridning av covid-19. Jag hoppas nu att denna pandemi snart är över och att vi kan få njuta av en frisk, solig underbar vår och sommar. Ta hand om er där ute och hoppas vi ses snart igen🌷🌷🌷

Varma hälsningar och styrkekramar/Malin