Kampanjer Mars 

Kampanjer i April: 

Lashlift/Fransböjning inkl. Keratin för endast 250 kr- gäller nya kunder och en bokning per kund. Kan ej kombineras med andra erbjudande och rabatter. 

Tid 60 min/599kr (ord pris 750 kr) OBS att denna kampanj endast pågår mellan 15-30 april 2021.

Vårfin - Pearl Polish Face & Body - Gör kropp och ansikte vårfin 💖. Denna behandling inleds med en pärl peeling som förfinar och ger huden en fin lyster. Peelingen består av finkrossade sötvattenpärlor och bambukorn. I den efterföljande massagen används en djupt återfuktande mineralkräm som blandas med den eteriska olja som vi har valt tillsammans. Nu kommer vi till en ansiktskur bestående av rengöring, peeling, massage och en avslutande dagkräm med solskyddsfaktor. Behandlingen avslutas med en välgörande fotmassage som görs med en uppiggande fotkräm. Resultatet gör att kroppen känns mjuk, len och har fått en härlig lyster! Alla produkter i denna behandling kommer från Kerstin Florian. Detta erbjudande kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Tid 80 min/930 kr (ord pris 1095 kr)

Cellulitmassage - Kur 6 ggr - Thermoactive Body Contouring Treatment är en uppstramande och aktiverande massage och kroppsmask för celluliter och apelsinhud. Behandlingen stimulerar och aktiverar hudvävnaden, ökar blodcirkulationen och förbränningen. Den är antiinflammatorisk och detoxifierande. Behandlingen innehåller:
Peeling
Massage med koppar och värme
lipo activator
Peel of mask
 Återfuktande lotion
Vid köp av denna kur, ingår även en krämgel för ökad blodcirkulation samt en återvitaliserande kroppskräm, som används hemma mellan behandlingarna för bästa resultat. Du får även råd och tips om hur du kan förebygga celluliter med kost och träning.  

Tid: 6*75 min/4900kr (ord pris 6300kr)